Wednesday, April 24, 2024

İran-Türkiye B2B İşbirliği Etkinliği, 1 Mart 2022

İran-Türkiye B2B İşbirliği Etkinliği, 1 Mart 2022

İranlı 50 teknoloji şirketi yeni iş ortaklıkları için İstanbul’a geliyor!

İranlı bilim ve teknoloji yetkilileri ile yüksek teknoloji İran firmalarından oluşan bir heyet, İran ve Türkiye’nin ‘II.Ticaret-Teknoloji Forumu’na katılmak üzere Türkiye’ye geliyor!

İranlı yetkililer ve iş insanlarından oluşan bir heyet, Türk mevkidaşlarıyla yüz yüze görüşmek üzere 1 Mart’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek foruma katılacak.

Aynı zamanda İstanbul’da İran İnovasyon ve Teknoloji Merkezi’nin (iHiT) açılışı yapılacak ve açılış töreninde her iki ülkeden yetkililer hazır bulunacak.

 

50 İRAN MERKEZLI YÜKSEK TEKNOLOJI ŞIRKETI YAZILIM, MUHASEBE, FINANS, EĞITIM, E-TICARET, DANIŞMANLIK, EĞITIM, MÜHENDISLIK HIZMETLERI, ÇEVRE, SAĞLIK, E-SAĞLIK, SIGORTA, IOT, NANO, ELEKTRONIK, TURIZM, GIRIŞIM SERMAYESI VE START-UP EKOSTISTEMLERINDE FAALIYET GÖSTEREN FIRMALARI ETKINLIĞE DAVET EDIYOR. İRAN MERKELI ŞIRKLETLER TÜRK FIRMALARLA IŞ GÖRÜŞMELERI YAPIP TICARI FAALIYET GELIŞTIRMEYE HAZIR!

2020 yılının başında İstanbul’da bir araya gelen İran ve Türkiye girişimcilik, teknoloji ve bilim ekosistemleri, iki yıl sonra yeniden buluşuyor. 2020’de 70’i aşkın İran merkezli teknoloji şirketini Türkiye’deki potansiyel iş ortaklarıyla aynı masa etrafında toplayan İran İnovasyon ve Teknoloji Evi (IHIT), II. İran – Türkiye Ticaret – Teknoloji İş Forumu’nu bu yıl 1 Mart 2022’de yine İstanbul’da düzenliyor. İran merkezli yüksek teknoloji şirketleriyle tanışmak ve olası ticaret imkanlarını konuşmak için B2B şirket görüşmelerine ücretsiz olarak buradan kaydolabilirsiniz.

Neler var? 1 Mart Salı günü, Lotus Nişantaşı’nda düzenlenecek etkinlikte, İran’ın bilim ve teknoloji ekosistemini temsilen katılacak devlet yetkililerinin yanı sıra, İran merkezli teknoloji ve ticaret şirketlerinden temsilciler de yer alacak. İran’dan gelen iş insanları ve yetkililer, Türkiye’deki potansiyel iş ortakları ve mevkidaşlarıyla birebir görüşmeler gerçekleştirecek. İki ülkenin yapay zeka, girişim hızlandırma, iletişim, nesnelerin interneti, medikal, yazılım, risk sermayesi, çevre, mühendislik hizmetleri ve Nano teknoloji gibi iş alanlarında çözümler geliştiren şirketleri, iş ortaklıkları kurmak için bir araya gelecek.

Program: Önümüzdeki hafta bugün Lotus Nişantaşı’nda B2B görüşmelerle başlayacak etkinlik, 12:00-14:00 arasında düzenlenecek çalışma yemeğiyle devam edecek. 15:00 – 17:00 saatlerinde ise her iki ülkenin ticaret ve teknoloji yetkililerinin de aralarında bulunduğu katılımcılar, İran’ın Türkiye’deki resmi inovasyon ve teknoloji merkezi olan İstanbul İnovasyon ve Teknoloji Evi’nin (Istanbul IHIT) açılışını yapacak. Istanbul IHIT, iki ülkenin teknoloji odaklı girişimleri için ortak çalışma alanı ve inovasyon merkezi olarak faaliyet gösterecek.

Kimler var? İran Bilim ve Teknoloji Başkan Yardımcılığı, İran İhracat Geliştirme ve Teknoloji Transfer Fonu, Apomorphy Innovation Company, Rhyton Solutions, Workinton ve IFP News tarafından desteklenen etkinlikte; yazılım geliştirme, sosyal ticaret, strateji danışmanlığı, sağlık teknolojileri, finans teknolojileri, mühendislik hizmetleri, Nano teknoloji şirketleri ve dijital dönüşüm çözümleri gibi alanlarda çalışan 50’yi aşkın girişim ve şirketin yanı sıra İran merkezli risk sermayesi fonları da yer alacak.

Türkiye’de yapay zeka, girişim hızlandırma, iletişim, nesnelerin interneti, medikal, yazılım, risk sermayesi ve çevre gibi iş alanlarında çalışan ve etkinliğe ilgi duyan girişimler, İran merkezli potansiyel iş ortaklarıyla tanışmak için 1 Mart’ta düzenlenecek etkinliğe bu bağlantıdan kayıt olabilirler.

 

 

Ajanda / Akış:

Ajanda / Akış

 

8:30 – 12:00 B2B Görüşmeleri
12:00 – 14:30 Öğle Yemeği
15:00 – 17:00 Açılış Töreni

Yer:
İran-Türkiye Resmi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (IHIT)
Lotus Nishantashi, Halaskargazi, Halaskargazi Cd. No: 38-66, 34371 Şişli/İstanbul, Turkey

Herhangi bir sorunuz olursa bize [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kayıt formunu doldurarak etkinliğe katılabilirsiniz!

Kayıt formu